Услуга, която предлагам е също програмиране на музика към видео. Видеото, което можете да видите тук е пример за друг поглед на вече използвана музика.

Този рекламен клип вече е публикуван в YouTube за фирмата 3dWebdesign. В оригиналната версия е използвана епична музика, която според мен не допълва модерното към което се стреми тази фирма.

Моето виждане за музика към такова представяне е следната. Ефекти тип „лазер“ са синхронизирани с блясъците, които преминават през видеото, както и акцентиране чрез звукови ефекти на няколкото думи, с които фирмата иска да се отличи от конкуренцията, а именно „Fast, Agressive, SEO“. Кулминацията е комбинация на брас секцията и ударните при която във видео клипа се затвърдява качеството на работата, а именно че фирмата има над 5000 доволни клиенти. Личното ми мнение е, че такъв тип би привлякла вниманието и на по-млади фирми, желаещи да имат присъствие в Интернет, използвайки услугите на 3dWebdesign. Качеството не е много добро, но можете да придобиете представа. Приятно гледане.

От: (Mister J)

Оценете
Музика към видео, експериментално

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *