Добрин Пелтеков (Dobrin P) е музикант с дългогодишен стаж.

Започва да се занимава с музика от седем годишен с акордеон, а след това учи и кларинет. Завършва Средно музикално училище „Христина Морфова“ гр. Стара Загора. Свири в различни формации на различни инструменти, преди да замине за Гренландия през 1991 година с Sugar Box Band.

От 1992 година живее в Дания, където свири с групите New Clarks, Tea for Two и Heaven. Има участия в Гренландия, Норвегия, Швеция, Дания, Германия, Швейцария.

В края на 2001 се премества в Англия, където работи в Pinewood Studios.  Завръща в се България през декември 2003, като основава домашно студио за звукозапис и миксиране. От 2012 година свири в Биг Бенд Велико Търново.

От 2015 започва и самостоятелни участия, като репертоарът се състои от джаз стандарти, филмова музика и известни поп мелодии. Уникалният звук, базиран на професионално направени плейбеци и мекият кларинетен тон го прави предпочитан избор както за ресторанти, така и за фирмени и семейни събития, коктейли и посрещане на гости (уелкъмс дринкс).

Dobrin P е перфектният избор за тези, които желаят нещо много по-различно от традиционното звучене.

Dobrin P. се изявява и като DJ Jubar. На страницата му във Фейсбук, можете да разгледате снимки от негови участия, както и някои видео клипове. Негови миксове можете да чуете в Mixcloud и ако ви харесват да ги свалите в MP3 формат от тук.

За да ползвате услугите, моля използвайте формата за контакт или се обадете на телефон +359887541774

Dobrin P
4.9 (97.78%) 27 votes