Моят добър приятел от бъдещето Dr.Frank от формацията Da Small Tragoediaz ме помоли да направя ремикс на на песента Desolation Pt4. Преди доста време бях направил микс и dubstep ремикс на песента им Hi-R, която можете да чуете в секцията с проекти.

Философията на групата ми допада, както и музиката им, характеризирана като „Small Tragoediaz вече не е точно типична рок група, а по-скоро творческо обединение на много и различни в стиловите си търсения музиканти и диджеи“.

И така – доколкото разбрах е имало 3 версии на песента, а на мен се пада честта да направя ремикс на четвъртата… когато имам това време. За това и реших след като получа пистите с различните инструменти да направя микс според моите виждания, а след това и ремикс. Тук ще ви посоча някои етапи, а в раздела с уроци за миксиране и техники, които ползвах при миксирането. Надявам се крайният резултат на микса да ви хареса и да споделите в коментарите вашите мнения.

След първоначалното прослушване
– подредих пистите по инструменти
– отбелязах моментите от песента на които исках да обърна внимание
– оцветих в розово пистите с гласа на Dr. Frank и отворих сайта на Малки Трагедии с негова снимка – така можех да му обърна по-специално внимание (шега)
– миксирах песента
– мастерирах песента.

По-подробни данни за процеса можете да прочете в секцията за уроци.

Публикувам 2 варианта на песента – оригиналният микс, който Малките Трагедии ползват на Валдемар от Зироу Проджект и Деменция и микса, който завърших преди броени часове.

Първоначалният микс, който Малките трагедии ползват сега:

      DesolutionPt4album

Вариантът на Spot Music:

      DesolutionPt4spotmix

снимката на Dr. Frank е от сайта на Da Small Tragoediaz

От: (Mister J)

Оценете
Da Small Tragoediaz – Desolation Pt4 миксиране

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *