Само 4 седмици след приключване на записите на новата песен на Иво Руев, песента „We are all around“ е на първо място в класацията „Черната овца“ на радио Стара Загора.

Чувствам голямо удовлетворение, след като знам колко бързо и в какви условия записвахме. Още не бях завършил вокалната „кабина: в студиото, но Иво искаше да направи песента.

Процесът по запис, програмиране и суров микс на We are all around започнахме в понеделник на обяд 21 май и в сряда 23 май бяхме готови. 3 дена след това бяха „дооправени“ ударни, бас и след размяна на няколко имейла оформихме крайния резултат.

Придържахме се към семпло звучене и в песента освен ударните има 2 китари, бас и вокали. „Тълпата“, която вика „We need some fun“, беше записана с наслагване като ползвахме дори и дъщеря ми Дара. Тя е голям фен на Иво.

Очаквам песента да се задържи на първо място още дълго време и да стане хит за месец май. Иво го заслужава! Това показва, че не само парите определят коя песен е хит, а и настроението, излъчването и упоритостта на изпълнителят, както и вкуса на слушателите.

Мнението на музикалния редактор във Facebook:
„След като песента на Димитър Сидеров „The Dark Side Of Our Love“ буквално отсвири конкуренцията в музикална класация „Черната овца“ и стана хит за месец април, днес наблюдаваме аналогичен случай с фаворита на седмицата „We Are All Around“ на Ivo Ruev. Това парче направо издуха Графа,Лилана и Deep Zone… :)))

Ето и песента в радио версията.

      We-are-all-around

03.юли 2012:

След 3 седмици на първо място, песента „We are all around“, аранжирана, записана и миксирана в Spot Music Studio, вече е хит на месец юни на радио Стара Загора.

От: (Mister J)

Оценете
We are all around на първо място

Можете да коментирате чрез:

Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *